

Annual General Meeting To be held at the Ottawa Conference and Event Centre on Thursday November 30, 2023 10:00 AM — 12:00 PM ET

PROPOSED AGENDA					
Time	Topic	Presenter	A/D		
10:00	Welcome and Meeting Introduction	Victoria Rumble	N/A		
5 mins	National Anthem				
10:05	Land Acknowledgement	Victoria Rumble	N/A		
2 mins					
10:07	Introductory Comments	Victoria Rumble	N/A		
2 mins					
10:09	Call to Order	Stan Belevici	N/A		
1 min					
10:10	Proof of Notice of Meeting	Victoria Rumble	N/A		
3 mins					
10:13	Scrutineer's Report – Declaration of Quorum	Victoria Rumble	N/A		
2 mins					
10:15	Introduction to Audience Voting Procedure	Victoria Rumble	N/A		
5 mins					
10:20	Approval of Agenda	Stan Belevici	Approval		
5 mins	Tab A – Proposed Agenda		(motion)		
10:25	Approval of Minutes	Stan Belevici	Approval		
5 mins	Tab B – Minutes of IGM December 1, 2022		(motion)		
10:30	Report of the President & Chief Executive Officer	John Murray	Presentation		
10 mins					
10:40	Report of the Chair of the Board of Directors	Stan Belevici	Presentation		
10 mins					
	10:00 5 mins 10:05 2 mins 10:07 2 mins 10:09 1 min 10:10 3 mins 10:13 2 mins 10:15 5 mins 10:20 5 mins 10:25 5 mins 10:30 10 mins 10:40	Time Topic 10:00 Welcome and Meeting Introduction 5 mins National Anthem 10:05 Land Acknowledgement 2 mins 10:07 Introductory Comments 2 mins 10:09 Call to Order 1 min 10:10 Proof of Notice of Meeting 3 mins 10:13 Scrutineer's Report – Declaration of Quorum 2 mins 10:15 Introduction to Audience Voting Procedure 5 mins 10:20 Approval of Agenda 5 mins Tab A – Proposed Agenda 10:25 Approval of Minutes 5 mins Tab B – Minutes of IGM December 1, 2022 10:30 Report of the President & Chief Executive Officer 10 mins 10:40 Report of the Chair of the Board of Directors	Time Topic Presenter 10:00 Welcome and Meeting Introduction Victoria Rumble 5 mins National Anthem 10:05 Land Acknowledgement Victoria Rumble 2 mins Victoria Rumble 10:07 Introductory Comments Victoria Rumble 10:09 Call to Order Stan Belevici 1 min Victoria Rumble 10:10 Proof of Notice of Meeting Victoria Rumble 3 mins Victoria Rumble 10:13 Scrutineer's Report – Declaration of Quorum Victoria Rumble 2 mins Victoria Rumble 10:15 Introduction to Audience Voting Procedure Victoria Rumble 5 mins Stan Belevici 5 mins Tab A – Proposed Agenda Stan Belevici 5 mins Tab B – Minutes of IGM December 1, 2022 10:30 Report of the President & Chief Executive Officer John Murray 10:40 Report of the Chair of the Board of Directors Stan Belevici		



#	Time	Topic	Presenter	A/D
12	10:50 5 mins	Introduction of Transitional Board of Directors	Stan Belevici	Presentation
13	10:55 45 mins	Question and Answer Period	Stan Belevici John Murray	Presentation
14	11:40 15 mins	Remarks from the Minister of Immigration, Refugees and Citizenship	Hon. Marc Miller	Presentation
15	11:55 5 mins	Closing Remarks	Stan Belevici John Murray	Presentation
16	12:00	Termination	Stan Belevici	Approval (motion)

	PLEASE JOIN US
12:00 pm – 1:00 pm	You are invited to meet the Board and enjoy a buffet lunch

Licensee Education Session:					
	Professional Standards of Practice for RCICs and RISIAs	Beata Pawlowska, Director, Professional Standards, Research, Education			
1:00 pm - 1:55 pm		and Policy Margaret Cheung, Manager, Professional Standards,			
		Research, Education and Policy (Operations and Administration)			
2:05 pm - 3:00 pm	Developing Your Service Agreements – A How-to Guide	Michael Huynh, Director, Professional Conduct Lee Tustin, Policy Analyst Maria Shtemberg, RCIC Advisor			